White Malay

A legtöbb fehér törzshez hasonlóan a fehér maláj kratom elsősorban energiát mutat. Alacsony vagy közepes adagokban (1-5 g) növelheti az energia szintjét és motivációját.

A felhasználói jelentések szerint azonban a fehér maláj legnagyobb erőssége az eufórikus potenciál. Úgy tűnik, hogy a törzs kiválóan növeli a hangulatot, ami egyes felhasználók fokozott figyelmére utal. Mások még azt is leírták, hogy a Fehér Maláj mint inkább zöld törzs , mint fehér.

Ennek ellenére, míg a Fehér Maláj ideális lehet fehér törzsként, nyugtató és fájdalomcsillapító lehetősége korlátozottnak tűnik. Ráadásul időtartama csak kissé lehet az átlag feletti. Mérsékelt dózisok (2,5-5 g) hatása 2,5-3 órán keresztül tarthat. Úgy tűnik, hogy több vagy kevésbé hányingert, mint más törzseknél.

A kratom szubjektív jellege, valamint a test és az agy kémiai személyes variációi miatt a törzsével kapcsolatos tapasztalataid eltérhetnek az átlagos felhasználótól.

ELŐNYÖK: 

Emelheti a hangulatot és az energiaszintet

Lehetséges, hogy kevésbé túlstimuláló, mint más fehér törzsek

HÁTRÁNYOK:

Lehet, hogy néhánynak nincs elegendő energiája

Látszólag korlátozott fájdalomcsillapítás és nyugtatás

Lehetséges, hogy a hatások átlagos időtartama fennáll

ÍTÉLET:

A Fehér Maláj ideális lehet azok számára, akik erőteljes hangulatot és energiát akarnak növelni, amely kevésbé stimuláló, mint más fehér törzsek.