White Maeng Da

Úgy tűnik, hogy a Fehér Maeng Da az ünnepelt Maeng Da család legintenzívebb tagja.

A legtöbb felhasználó a White Maeng Da kratomot nagyon stimuláló és eufórikusnak jellemzi . Ez erőteljesen növeli az energiát és a hangulatot, különösen alacsony-közepes adagok esetén (1-5 g). Bár a stimuláció stimulálja, a törzs megjelenése állítólag lassabb, mint néhány felhasználó esetében. Másoknak a törzs hatékonyan enyhíti az idegességet, növeli a termelékenységet és a fókuszt.

White Maeng Da valószínűleg csalódást okoz majd azok számára, akik fájdalomcsillapítást és relaxációt vágynak. Időtartama úgy tűnik, hogy meghaladja az átlagot, közepes adagokkal (2,5-5 g) kb. 3-5 órán keresztül. A White Maeng Da érzékenyebb gyomorral rendelkező felhasználók számára több kellemetlenséget okozhat, mint más törzsek.

A kratom szubjektív jellege, valamint a test és az agy kémiai személyes variációi miatt a törzsével kapcsolatos tapasztalataid eltérhetnek az átlagos felhasználótól.

ELŐNYÖK: 

Felkeltheti és felemelheti a hangulatot

Tartós lehet

Segíthet az idegesség csökkentésében és elősegítheti a termelékenységet

HÁTRÁNYOK:

Lehet, hogy nem lesz nagyon pihentető

Kevésbé lehet fájdalomcsillapító, mint más törzsek

ÍTÉLET:

A látszólag energizáló és eufórikus profillal bíró White Maeng Da ideális lehet azok számára, akik erősen stimuláló törzset akarnak, amely minimálisan nyugtató.