White Elephant

A White Elephant kratom ritkább törzs. Állítólag a neve a leveleinek nagy méretére utal.

Általában a fehér elefántot eufórikusnak és stimulálónak nevezik. Alacsony-közepes dózisokban (1-5 g) energiát adhat és felemeli a felhasználó hangulatát. Néhány felhasználó számára a törzs hatékonyan csökkenti a depresszió érzését. Mások hasznosnak találják az összpontosítás és a termelékenység elősegítését. Úgy tűnik, hogy a törzs nagyon gyorsan megjelenik, a hatások 20-30 perccel a fogyasztás után észrevehetővé válnak.

Úgy tűnik, hogy a White Elephant kratom nem nagyon fájdalomcsillapító vagy nyugtató hatású. Ez azonban a legtöbb fehér kratom törzsre igaz . A törzs időtartama valamivel alacsonyabb lehet az átlagosnál, mérsékelt dózisban (2,5-5 g) a hatás körülbelül 2 órán át tarthat.

Stimuláló jellege miatt javasoljuk, hogy körültekintően járjon el az adagolás értékelésekor. Nincs bizonyíték arra, hogy a Fehér Elefánt jelenleg többé-kevésbé hányingert okozna, mint más törzsek.

A kratom szubjektív jellege, valamint a test- és agykémia személyi eltérései miatt tapasztalatai ezzel a törzzsel eltérhetnek az átlagfelhasználótól.

ELŐNYÖK: 

  • Növelheti az energiaszintet és a hangulatot
  • Segítheti a hangsúlyt és a termelékenységet

HÁTRÁNYOK:

  • Nem kínál sok kikapcsolódást vagy fájdalomcsillapítást
  • A hatások potenciálisan átlagos időtartama

ÍTÉLET:

Azok, akik erős energiára és hangulati lendületre vágynak, élvezhetik a fehér elefántot. Csalódást okozhat azonban azoknak, akik kiegyensúlyozottabb hatásprofilra vágynak.