White Bali

Úgy tűnik, hogy a Fehér Bali kratom a zöld és a vörös Bali energikus párja . Elősegítheti az energia sima beindulását, amely fokozatosan nyugtatóvá válik.

A legtöbb felhasználó számára a White Bali mérsékelten stimuláló és eufórikus. Felemelheti az ember energiaszintjét és hangulatát, különösen alacsony vagy közepes adagokban (1-5 g). Annak ellenére, hogy energizáló jellegű, néhány felhasználó arról számolt be, hogy a törzs szintén kissé pihentető. Ezek a tulajdonságok miatt a White Bali ideális lehet nappali vagy esti használatra.

Azt mondta, hogy a Fehér Balinak van némi hátránya. Lehet, hogy a törzs kevésbé stimuláló, mint más fehér törzsek. Ezen túlmenően az időtartama átlagosnak tűnik, közepes adagok mellett (2,5-5 g) körülbelül 2,5 órán keresztül.

A Fehér Bali valószínűtlen, hogy több vagy kevésbé hányingert, mint más törzsek. A kratom szubjektív jellege, valamint a test és az agy kémiai személyes variációi miatt a törzsével kapcsolatos tapasztalataid eltérhetnek az átlagos felhasználótól.

ELŐNYÖK: 

Potenciálisan egyedi kezdet: energikus, majd nyugtató

Kevésbé lehet túlzottan stimuláló, mint más fehér törzsek

Elősegítheti a termelékenységet és a fókuszt

HÁTRÁNYOK:

A hatások feltételezett átlagos időtartama

Kevésbé energikus lehet, mint más törzsek

ÍTÉLET:

Láthatóan energikus kezdettel, amely fokozatosan nyugtatóvá válik, a Fehér Bali örömmel fogadhatja azokat, akik mindkét világ legjobbat szeretnék.