Red Papua

A vörös Pápua kratomot állítólag Pápua Új-Guinea szigetén nevezték el és elnevezték. Jóllehet ritka, tulajdonságai hasonlónak tűnnek a többi vörös kratom törzshez .

A legtöbb felhasználó a Vörös Pápua erősen eufórikus és mérsékelten nyugtató hatásúnak tekinti. Ez javíthatja a hangulatot, és elősegítheti a kikapcsolódást, különösen a stressz és szorongás időszakaiban. A felhasználói jelentések szerint a Vörös Pápua enyhén fájdalomcsillapító, és enyhítheti a fizikai kellemetlenségeket. Ezek a tulajdonságok ideálissá tehetik esti törzsként, mivel nappali használatra túl pihentető lehet.

A Vörös Pápua nem tűnik nagyon stimulálónak. Nincs semmilyen bizonyíték arra, hogy ez a törzs hosszabb ideig fennmaradna vagy émelyítőbb lenne, mint más törzsek.

A kratom szubjektív jellege, valamint a test és az agy kémiai személyes variációi miatt a törzsével kapcsolatos tapasztalataid eltérhetnek az átlagos felhasználótól.

ELŐNYÖK: 

Fokozhatja a hangulatot, elősegíti a pihenést és csökkentheti a fizikai fájdalmat

Potenciálisan kevésbé fárasztó, mint más vörös törzseknél

HÁTRÁNYOK:

A hatások potenciálisan átlagos időtartama (~ 2,5-3 óra)

Kevésbé nyugtató lehet, mint más vörös törzsek

Kevésbé lehet fájdalomcsillapító, mint más vörös törzsek

ÍTÉLET:

A Vörös Pápua relaxációt, hangulatjavulást és fájdalomcsillapítást nyújthat anélkül, hogy annyira fáradt lenne, mint más vörös törzsek.