Red Elephant

Állítólag a Red Elephant kratom elnevezése a levelek nagy mérete miatt történt. A legtöbb felhasználó a törzset mérsékelten nyugtató és kissé euforikusnak írja le. Mérsékelt adagokban (2,5-5 g) ez a pihenés érzetét nyújthatja és javíthatja a hangulatot.

Más vörös kratom törzsekkel összehasonlítva a Red Elephant hatásainak profilja kiegyensúlyozottnak tűnik. Egyes felhasználók arról számoltak be, hogy a törzs egyszerre pihentető, energikus és fájdalomcsillapító. Ezek a tulajdonságok teszik a Red Elephant ideálisvá kezdőknek vagy nappali használatra. Ennek ellenére a Red Elephant fájdalomcsillapító képessége korlátozottnak tűnik olyan törzsekkel összehasonlítva, mint a Red Bali és a Red Borneo .

A Vörös Elefánt átlagon felüli időtartamú lehet, közepes adagokban kb. ~ 3,5-4 órán keresztül. Úgy tűnik, hogy a jelenlegi bizonyítékok alapján nem  okoz többé vagy kevésbé hányingert, mint más törzsek.

A kratom szubjektív jellege, valamint a test és az agy kémiai személyes variációi miatt a törzsével kapcsolatos tapasztalataid eltérhetnek az átlagos felhasználótól.

ELŐNYÖK: 

Egyedülálló keveréket kínál a szedáláshoz, eufóriához és enyhe stimulációhoz

Lehet, hogy energikusabb, mint más vörös törzsek

Potenciálisan kissé fájdalomcsillapító

HÁTRÁNYOK:

Lehet, hogy az enyhébb természet néhány ember számára hátrányos

Kevésbé nyugtató lehet, mint más vörös törzsek

Lehet, hogy egyetlen területen sem emelkedik ki (eufória, szedáció stb.)

ÍTÉLET:

Egy potenciálisan kiegyensúlyozott hatásprofil bemutatásával a Red Elephant bőséges nyugtatást és hatékony fájdalomcsillapítást kínálhat más vörös törzsek túlzott fáradtsága nélkül.