Red Bentuangie

Állítólag a gazdák egy speciális erjedési folyamat révén hozzák létre a Red Bentuangie-t. A kapott törzsnek megkülönböztethetően földes aromája van és valószínűleg sokkal pihentetőbb, mint a zöld vagy a fehér Bentuangie .

Összességében a Red Bentuangie erősen nyugtató hatású és mérsékelten eufórikus. A felhasználók szerint a törzs elősegítheti a kikapcsolódást és javíthatja az ember hangulatát. A Red Bentuangie különösen nyugtatónak tűnik nagyobb adagok esetén (5 g +). Más felhasználók dicsérték a törzs fájdalomcsillapító képességét. A Red Bentuangie azonban nem olyan fájdalmas, mint a Red Bali törzsek .

A Red Bentuangie időtartama az átlagnál hosszabbnak tűnik. Közepes adagok (2,5-5 g) hatása 4,5 óráig tarthat. A Red Bentuangie nem tűnik többé-kevésbé émelygőnek, mint más törzsek.

A kratom szubjektív jellege, valamint a test és az agy kémiai személyes variációi miatt a törzsével kapcsolatos tapasztalataid eltérhetnek az átlagos felhasználótól.

ELŐNYÖK: 

Potenciálisan erősen nyugtató

Felemeli a hangulatot és csökkentheti a szorongás érzéseit

A hatások valószínűleg hosszú időtartama

HÁTRÁNYOK:

Nagyobb adagok esetén túlságosan nyugtató lehet

Nem tűnik nagyon stimulálónak

ÍTÉLET:

A Red Bentuangie vonzó lehet azoknak a felhasználóknak, akik pihenést, hangulat-emelkedést és enyhe fájdalomcsillapítást keresnek.