Green Elephant

A legtöbb felhasználó szerint a Green Elephant kratom erősen stimuláló és mérsékelten eufórikus. Alacsony vagy közepes adagokban (2,5-5 g) adva megnövekedett energia és jó közérzet érzését. Néhány felhasználó a törzs energiájának tulajdonságait inkább "nem invazív" és "tiszta", mint szorongást kiváltó szerveknek írta le. És az állítólag átlagnál hosszabb időtartam mellett rengeteg időt kell kapnia a Green Elephant hatásainak élvezetére.

Ugyanakkor, mint egy zöld kratom törzs , a zöld elefántnak megvannak a korlátai. Úgy tűnik, hogy nem nagyon nyugtató, és más fájdalmakhoz képest gyenge fájdalomcsillapítást kínálhat.

Egyes felhasználók számára a Zöld Elefánt nagyobb adagok esetén (5 g +) zavaró lehet vagy émelyghet. A nagy adagok fogyasztása előtt mindig értékelje toleranciáját kis adagokkal.

Vegye figyelembe, hogy a kratom szubjektív jellege, valamint a test és az agy kémiai személyes variációi miatt ezekkel a törzsekkel kapcsolatos tapasztalataid eltérhetnek az átlagos felhasználótól.

ELŐNYÖK: 

Megnöveli a hangulatot, az energiát és a fókuszt

Potenciálisan kevésbé túlstimuláló, mint más hasonló törzseknél

HÁTRÁNYOK:

Korlátozott szedációt és / vagy fájdalomcsillapítást kínálhat

Potenciálisan rendellenesség vagy émelygés lehetséges nagyobb adagok esetén

ÍTÉLET:

A Zöld Elefánt a fehér törzsek energizáló és hangulatnövelő hatásait nyújthatja anélkül, hogy potenciálisan túlzottan stimulálná, bár lehet, hogy nem fejti ki magát más területeken.