Mi a megfelelő Akuamma adagolás?

2020.10.23

Mi a megfelelő Akuamma adagolás?

Sokan olyan természetes és növényi gyógyszerek után kutatnak, amelyek számos betegségben segíthetnek nekik, a fájdalomcsillapítástól az emésztési problémák kezeléséig. Az egyik ilyen gyógynövény az akuamma néven ismert, amely hasznos lehet, ha krónikus fájdalmat szenved, és ez a nyugalom és a kikapcsolódás érzését is kelti. Ez a kettős kötelesség nagyon hatékonnyá teszi, és a felhasználók széles körben szeretik.

Érdekelheti az akuamma különféle előnyeit, különösen akkor, ha már megszokta a kratom használatát. A kratommal ellentétben az akuamma a legtöbb helyen teljesen legális, így egyszerűen vásárolhat és használhat, amikor csak akar, anélkül, hogy szembemenne a törvényekkel. Alacsony dózis esetén a súlyos mellékhatások ritkák .

Akuamma vásárlás

Ismerje meg Akuamma előnyeit

A szedáció mindenképpen az akuamma elsődleges előnye. Ha stressz vagy szorongás miatt nehezen alszik, vegyen be néhányat, mielőtt aludni kíván. A nyugtató hatások általában egy órán belül elérik.

Az Akuamma fájdalomcsillapításra is jól használható, különösen az opiátok természetes alternatívájaként. Sok felhasználónak csak egy vagy két magra van szüksége ahhoz, hogy fél órán belül vagy annál rövidebb idő alatt érezzék a fájdalmat. Nem olyan erős, mint a Kratom , de hasznos nyugtató hatásai vannak, amelyek még enyhén eufórikusak is.

Akuamma adagolása

Helyes használatakor az akuamma erős természetes fájdalomcsillapító. Tekintettel arra, hogy milyen erős lehet, bármely gyógynövényes, aki megéri a sóját, azt fogja mondani, hogy kezdjen el egy minimális dózissal, mielőtt magasabb adagokra törne. Tegye ezt percenként, amíg meg nem találja az Ön számára hatékony szintet. Minden ember más, ezért az eredmények és a specifikus dózisok változnak .

Sok felhasználó 250-500 mg dózissal kezdi. Ez általában csak egy vagy két magnak felel meg. Ha ezt kanállal mérjük, kb. 2/3 teáskanálnyi, bár ez a mérési módszer nem ajánlott. Ha kivonatot használ , akkor sokkal kevesebbet használ kiindulásként. Egy uncia pornak három héttől egy hónapig kell tartania.

A dózis második általános szintje 500 mg és 1 gramm között van. Ezt általában kapszula formában végzik . Az akuamma íze sok ember számára túl keserű, ezért porrá vagy akár teába veszik. A teljes magforma porítható egy szokásos kávédarálóval. Alternatív megoldásként előfordulhat, hogy csak magot szív be, majd megrágja a hatások elérése érdekében.

Miután a felhasználók hozzászoktak az akuamma szedéséhez, a 2-4 ​​gramm közötti adagokra térnek át. Vannak, akik akár 6 grammot is elérnek, bár ezt nagy dózisnak és a legtöbb felhasználó maximális biztonságos határának kell tekinteni, ha nem is túllépik. Ismét kezdjen kicsiben, és haladjon felfelé.

Az adag mérése

Az Akuamma kapszula, őrölt magpor vagy nyers mag formájában kapható. Döntő fontosságú, hogy pontos digitális mérleget készítsen a mérlegeléshez, figyelembe véve, hogy a különféle őrléseknek különféle súlyuk lesz. Ez az oka annak, hogy a teáskanálos módszer nem pontos, mivel a különböző őrlések ugyanolyan térfogatot fognak mérni, de tömegük különbözik, esetleg túl sok vagy túl kevés adagot adnak Önnek. A bevétel legkényelmesebb módja gyakran kapszula, mivel a kapszula súlyát könnyen azonosítani vagy címkézni kell.

A megfelelő digitális mérleg megmondhatja, hogy mennyi port vesz be. Ezeket az információkat felhasználhatja a kapszula ideális méretének megtalálásához. Ha allergiás vagy érzékeny a normál kapszulákra, használjon vegán változatot. Ezután töltse ki őket az Ön által bevitt adagokkal. Ezt havonta egyszer vagy néhány hetente megteheti, hogy készen álljon egy kész kész tablettára.

Kratom vs. Akuamma

Ha korábban valaha is szedett kratomot, vagy most is szedi, akkor tudnia kell, hogy ennek adagja nem lesz azonos az akuamma esetében. Soha ne használja a kratomot vagy bármilyen más adagot az akuamma adagolásának iránymutatásaként. Ez a két gyógynövény teljesen különbözik egymástól.

Ellenjavallatok és mellékhatások:

Még mindig nem sokat tudni erről a gyógynövényről vagy akár annak hatásáról. Különösen igaz ez nagyobb adagokban, ezért a korábbi figyelmeztetések, hogy kicsiben kell kezdeni, és csak arra kell felépíteni, amire szüksége van, vagy amit elvisel. Bizonyíték van arra, hogy ez egy opioid agonista, ezért függőségi problémák, légzési depresszió, kóma és egyéb problémák merülhetnek fel. Általában ne keverje az akuammat hipotenzív szerekkel, nyugtatókkal vagy fájdalomcsillapítóval. Lehet, hogy valami fogamzásgátló hatása is van, ezért ne használja, ha teherbe kíván esni, vagy bármilyen orális fogamzásgátlót szed.

A mellékhatások fejfájással kezdődhetnek 2 gramm adagban. Nagyobb dózisokkal több mellékhatás várható, különösen folyamatos alkalmazás esetén. Az Akuamma magokat általában a fájdalom elpusztításának biztonságos módjának tekintik, de mindig emlékezzen arra, hogy nyugtató jellegű. A 6 gramm vagy annál nagyobb adagok depressziót okozhatnak a medulla légzőközpontjában. A néha végzetes kóma lehetőség.

Következtetésképpen

Ha fájdalomcsillapításra van szüksége , segít az alvásban, izomlazításban vagy csak valamiben, ami megnyugtatja az elméjét és enyhíti a stresszt, lehet, hogy korábban vagy jelenleg használta a kratomot. Ez azonban nem mindenhol legális, és számos helyen fontolgatják az illegálisvá tételét a közeljövőben. Ha alternatívára van szüksége, akkor érdemes megfontolni az akuammát. Most, hogy elolvasta ezt a tartalmat, tudja, mi az általános irányelv az adagolásához.

Mint az élet legtöbb dolgában, kezdje el kicsiben, és idővel építse fel, miközben megtanulja, mennyire biztonságosan tudja elviselni az akuamma hatásait és mellékhatásait. Lehet, hogy erősebbnek bizonyul, mint amire számíthat, de remélhetőleg ez segít abban, hogy megbirkózzon bármivel.