Melyik a legjobb reggeli fókusznövelő?

2020.07.25

Mi teszi a Kratom törzset fókuszba?

A Kratomatonnál megpróbáljuk felmérni a kratom törzsek hatékonyságát számos kategóriában, ideértve a fájdalomcsillapítást, szedációt és még sok másot, de a hangsúly nem szerepel közöttük. Ennek oka az, hogy a fokozott figyelem nem a kratom elsődleges előnye, hanem inkább mellékhatás, amelyet néhány kratom felhasználó jelentett.

Például szinte minden kratom-felhasználó a White Maeng Da kratomot "stimulálónak" írja le . Ugyanakkor csak a felhasználók egy kis hányada számol be fokozott figyelemről a törzs felvétele után.

Úgy tűnik, hogy a tudományos zsűri sem vitatja a kratom fókuszt fokozó tulajdonságait. Van néhány megemlítés a megnövekedett motivációról a publikált kratom irodalomban. Egy online felmérésben a válaszadók 10% -a mondta, hogy a kratomot használja az energia fokozására vagy a fókusz fokozására. Kevés kutatási erőfeszítés fedezte fel azonban, hogy a kratom hogyan és miért növeli a hangsúlyt.

Szóval mit ad? Ha megkérdezi tőlünk, úgy tűnik, hogy két valószínű magyarázat van a kratom fókusznövelő tulajdonságaira. A kezdőknek néhány kratom törzs megnövekedett energia vagy motiváció érzetét biztosítja. Amikor ezeket a stimuláló törzseket fogyasztja, a felhasználók csökkenteni tudják a fáradtságot, amely elvonta őket a munkájuktól. Valójában a délkelet-ázsiai mezőgazdasági termelők - a kratom otthoni régiójában - évszázadok óta használják a növényt erre a célra (Cinosi et al., 2015, 4. oldal, 3.2.1 . Szakasz) .

De ez nem az egyetlen magyarázat arra, hogy miért növelheti a kratom a reggeli fókuszt. A fáradtságtól eltekintve a fájdalom elvonhatja minket a feladatoktól is. Szerencsére a kratom fájdalomcsillapító tulajdonságai (Eastlack és mtsai., 2020) felszabadíthatják a felhasználót a bántó fájdalmaktól és fájdalmaktól, és lehetővé teszik számukra, hogy kizárólag munkájukra összpontosítsanak.

Ennek eredményeként a reggeli fókuszhoz a legjobb kratom törzsek valószínűleg stimuláló, fájdalomcsillapító és hangulatjavító tulajdonságokkal rendelkeznek.

1) Zöld maláj: Hangulatnövelő fókusz

Ha Ön a leginkább koncentrált, amikor jó hangulatban van, akkor a zöld maláj kratom ideális reggeli törzs lehet az Ön számára.

Mivel a zöld maláj mint e listán szereplő leginkább euforikus törzs, erős hangulatnövelő tulajdonságokkal rendelkezik. Ha "kikapcsolva" érzi magát, ez segíthet a hangulat helyreállításában, és hosszabb távon a fókuszálásban. A zöld maláj szintén mérsékelten stimuláló hatású, tehát enyhe motivációs robbanást kell biztosítani - különösen, ha alacsony vagy közepes mennyiségben (2,5-5 g) alkalmazzák.

Ha azonban a fájdalom elvonja a figyelmét, a zöld maláj csalódást okozhat. A felhasználói jelentések szerint a törzs fájdalomcsillapító képessége korlátozott, például a Sárga kürt és a Fehér Indo törzsekkel összehasonlítva.

2) Fehér Maeng Da: Bonafide klasszikus

Sok kratom-felhasználó számára a White Maeng Da látszólag erős stimuláció és eufória keveréke tökéletes reggeli felvételi lehetőség. Egyes felhasználók még esküsznek is, ha a White Maeng Da- t reggeli kávéval keverik .

Népszerűsége ellenére a White Maeng Da valószínűleg nem mindenki számára megfelelő. Mint a zöld maláj, a White Maeng Da sem tűnik nagyon fájdalmasnak. Egyes felhasználók szerint a törzs kissé nyugtató hatású, ami a White Maeng Da kevésbé ideális reggeli használatra.

Ennek ellenére nincs ok figyelmen kívül hagyni a kratom világ ezt a bonafide klasszikusát. Úgy tűnik, hogy megszerezte az összes dicséretet, amit kapott, majd néhányat.

4) Fehér indo: Nagyon sokoldalú

A Fehér Indo ideális reggeli törzs lehet azok számára, akik szeretnék lefedni az összes alapját. A többi felülvizsgált törzstől eltérően a White Indo úgy tűnik, hogy sokoldalú keveréket kínál a stimuláció, az eufória és a fájdalom enyhítésére. Bónuszként úgy tűnik, hogy a White Indo átlagon túli időtartama is van: mérsékelt adagok esetén (2,5-5 g) fókusznövelő hatása akár négy órán keresztül is fennállhat.

Természetesen a White Indo látszólag minden üzletnek való jellege nem mindenki számára megfelelő. Egyes felhasználók szerint a White Indo túlságosan stimuláló, mások pedig az erősebb hangulatnövelőt részesítik előnyben. Ennek ellenére ez a látszólag kiegyensúlyozott törzs megérdemli a figyelmet.

Következtetés

A Kratom fókusznövelő tulajdonságai valószínűleg elsődleges előnyeinek kiterjesztése. De ez nem azt jelenti, hogy nem számíthat arra, hogy a kratom visszaállítja a fókuszt, ha nem a legjobb.

Egyes kratom törzsek - például azok, amelyeket ebben a bejegyzésben tárgyalunk - segíthetnek abban, hogy átirányítsa figyelmét a legfontosabb dolgok felé. Mivel azonban a kratom hatása eltérő lehet, valószínűleg kísérletet kell végeznie annak felfedezésére, hogy mely törzsek nyújtják a legjobb fókusznövelő eredményeket az Ön számára.

Mindazonáltal reméljük, hogy ez a bejegyzés segített navigálni a kratom hatalmas (és gyakran rejtélyes) világában! Ha többet szeretne megtudni a kratomról és a kratom törzsekről, feltétlenül nézze meg a többi kratom erőforrást .

Vegye figyelembe, hogy a kratom szubjektív jellege, valamint a test és az agy kémiai személyes variációi miatt ezekkel a törzsekkel kapcsolatos tapasztalataid eltérhetnek az átlagos felhasználótól.

Hivatkozott munkák

Eastlack, SC, Cornett, EM, és Kaye, AD (2020). Kratom - farmakológia, klinikai következmények és kilátások: átfogó áttekintés. Fájdalom és terápia , 9. (1), 55-69. https://doi.org/10.1007/s40122-020-00151-xCoe, MA, Pillitteri, JL, Sembower, MA, Gerlach, KK és Henningfield, JE (2019). Kratom az opioidok helyettesítőjeként: Egy online felmérés eredményei. Kábítószer- és alkoholfüggőség , 202 , 24-32. https://doi.org/10.1016/j.drugalcdep.2019.05.005Hassan, Z., Muzaimi, M., Navaratnam, V., Mohammad Yusoff, N., Suhaimi, F., Vadivelu, R.,... Müller, C. (2013). Kratomtól a mitragininig és származékaiig: A használat, a visszaélés és a függőség fiziológiai és viselkedésbeli hatásai. Neuroscience & Biohavioral Reviews , 37 , 138-151. https://doi.org/10.1016/j.neubiorev.2012.11.012Cinosi, E., Martinotti, G., Simonato, P., Singh, D., Demetrovics, Z., Roman-Urrestarazu, A., ... Corazza, O. (2015). A Kratom "gyökerei" után (Mitragyna speciosa): Fejlesztő fejlődése a délkelet-ázsiai munka és termelékenység növelésére szolgáló hagyományos felhasználástól a rekreációs pszichoaktív droghoz a nyugati országokban [kutatási cikk]. https://doi.org/https://doi.org/10.1155/2015/968786