Kratom masszázsolaj

2022.01.09

Az évek során számos receptet adtunk a kratom használatához az ételekben és italokban . Megmutattuk a kratompor felhasználásának különböző módjait is, például kratom tömjén, sőt kratom szappan készítését is ! A mai bejegyzésben a kratom használatának új módját szeretnénk bemutatni. Tehát olvassa tovább az alábbiakat, hogy megtudja, hogyan kell kratom masszázsolajat készíteni!

Kratom tulajdonságai és hatásai

Mint tudják, a Mitragyna Speciosa-t (a kratom tudományos neve) évszázadok vagy akár több ezer éve használják a hagyományos orvoslásban a délkelet-ázsiai régiókban. Az elmúlt években a gyógynövényt a nyugati világban is meghonosították, ahol népszerűsége megnőtt az etnobotanikusok és a természetgyógyászatot keresők körében egyaránt.

A Kratom egy sokoldalú gyógynövény, amely többféle célra használható. De valószínűleg a fő okok, amelyek miatt az emberek a kratomot használják, a következők:

 • Érjen el energiát és stimulációt.
 • Fókusz és tudat tisztasága.
 • Javítja a hangulatot és enyhíti a szociális szorongást.
 • Enyhítse a fájdalmat.
 • Csökkentse a szorongást és a stresszt.
 • Segítsen megszabadulni az opioidoktól (vényköteles vagy illegális).
 • Segítsen az alvás elősegítésében.

A fenti tulajdonságok mindegyike nemcsak a kratomot sok egyén választott gyógynövényévé teszi, hanem a tudományos közösség egy részének érdeklődését is felkeltette.

Melyik a legjobb Kratom masszázsolaj készítéséhez?

Mivel a kratom masszázsolajat nem kell lenyelni, nincs a legjobb kratom a masszázsolaj előállításához, minden törzs egyformán érvényes. Van azonban néhány szempont, amelyeket szem előtt kell tartania a megfelelő termék kiválasztása előtt:

 1. Csak sima levélport használjon. A kivonatok és a javított kratom nemcsak túl drágák ahhoz, hogy erre pazaroljuk, de hozzáadott értékük sem lesz, mivel nem fogja bevenni.
 2. Bár használhat folyékony kratomot, egyszerűen csak néhány cseppet ad a szokásos masszázsolajhoz, az ára miatt nem ajánlott.
 3. A különböző kratom színek eltérő hatást fejtenek ki. Például a piros kratom nyugtatóbb, a fehér kratom energizáló, a zöld kratom pedig sokoldalúbb. Ha szeretné használni masszázsolaját a relaxáció eléréséhez, a vörös kratom a legjobb választás. Gyulladáscsökkentő tulajdonságainak élvezetére azonban bármely törzs használható.

Végül ne felejtse el, hogy csak laboratóriumban tesztelt, szennyeződésmentes termékeket használjon, hogy megelőzze a bőrön jelentkező nem kívánt reakciókat.

A Kratom masszázsolaj használatának előnyei

Tehát miért érdemes kratom masszázsolajat használni? A legtöbb gyógynövény felhasználható az aromaterápiában, hogy élvezze tulajdonságait és hatásait, és a kratom sem kivétel. Az aromaterápia élvezetének egyik módja az, ha kedvenc gyógynövényét hozzáadja a masszázsolajhoz. Így érezni fogod az aromás tulajdonságait, valamint az izmaidra és a bőrödre gyakorolt ​​jótékony hatását.

Valószínűleg a kratom nyugalma és ellazulása a legjobb ok arra, hogy hozzáadja a kratomot a masszázs rutinjához. Ezenkívül a kratom gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek bizonyos bőrbetegségek, például a pikkelysömör enyhítésében.

Végül a kratom masszázsolaj (vagy bármilyen masszázsolaj) segít ellazítani az izmaidat, ellazulni egy stresszes munkanap után, és egyszerűen átélni a masszázs örömét!

Hogyan készítsünk Kratom masszázsolajat?

Bár a kratom nem olcsó gyógynövény, előfordulhat, hogy van néhány pormaradvány, amely elhalt. Vagy talán inkább helyileg használja a kratomot, mint belsőleg. Ha ez a helyzet, gyűjtse össze a hozzávalókat, és térjünk rá.

Hogyan készítsünk kratom illóolajat:

Először is elő kell készítenie a kratom illóolajat. Számos módszer létezik az illóolajok előállítására, és kiválaszthatod, hogy melyiket szereted a legjobban. Ha nem tudja, hogyan kell ezt csinálni, a következő módon:

A következő eszközökre és összetevőkre lesz szüksége:

 • Hordozóolaj (például avokádóolaj, mandulaolaj vagy kókuszolaj)
 • Kratom por vagy zúzott levél (ha lehet friss leveleket kapni, az ideális lenne)
 • Egy réz befogadó

Ezután egyszerűen helyezzen 1 rész kratomot és 2 rész hordozóolajat a réztartályba, és melegítse alacsony hőmérsékleten, amíg fel nem tölt (kb. 3 óra). Ezután szűrje le a maradék folyadékot, és tegye egy edénybe későbbi felhasználásra. Használhatja ezt az illóolajat önmagában vagy masszázsolaj készítéséhez az alábbiak szerint.

Hogyan készítsünk kratom masszázsolajat:

Most kombinálnia kell az illóolajat és a masszázsolajat, hogy megkapja a kratom masszázsolajat. A következőképpen teheti meg:

Először is szedd össze a hozzávalókat:

 • 70 g hagyományos masszázsolaj
 • 1 csepp E-vitamin
 • 30 csepp kratom illóolaj

Keverje össze a fenti összetevőket, és tegye őket egy edénybe későbbi felhasználásra. És ne felejtse el hűvös helyen tartani a masszázsolajat. Reméljük, élvezni fogja!

KratoMind 2019 | Minden jog fenntartva - A WEBHELYEN TALÁLHATÓ ÖSSZES INFORMÁCIÓ TÁJÉKOZTATÁSI ÉS OKTATÁSI CÉLOKAT SZOLGÁL. A KRATOMIND OLDAL NEM BÍZTAT  A KRATOM, KAVA, AKUAMMA, SAKAE NAA HASZNÁLATÁRA.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!