Kratom az alkohol megvonására

2021.03.09

A Kratom már évek óta trendben van a holisztikus közösségben. Azok az emberek, akik természetes gyógymódokat keresnek betegségeik enyhítésére, számos betegségben nagy megkönnyebbülést tapasztaltak a Mitragyna Speciosában, különösen a fájdalom, szorongás enyhítésére, valamint a kábítószer- és opiátfüggőség legyőzésére . Sok kratom-felhasználó beszámol arról, hogy a növény élet megmentő volt számukra, és lehetővé tette számukra a normális életvitelt és a társadalom produktív tagjait. Kétségtelen, hogy a kratom sok ember számára nagy segítséget jelentett a szerfüggőség ellen, de használható-e az alkoholfogyasztás leküzdésére? Működik a kratom az alkohol megvonására? Kutattuk ezt a témát, ezért nézze meg, mit találtunk alább.

Az alkohol-visszaélések elterjedtsége az Egyesült Államokban

Az alkoholizmus vagy az alkoholfogyasztás krónikus állapot, amelyet hosszabb ideig tartó túlzott alkoholfogyasztás jellemez. Azok, akik ebben a betegségben szenvednek, súlyos alkoholfüggőséget tapasztalnak, és nem tudják kezelni az ivási szokásaikat.

Habár az időről időre társasan történő ivás nem jelent problémát a legtöbb ember számára, sok ember végül idővel alkoholfüggőséget kap . Becslések szerint a felnőttek 5,8% -ának volt alkoholfogyasztási rendellenessége az Egyesült Államokban. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt időszakban több mint 14 millió embernek volt problémája az alkohollal. És csak 6,7% -uk részesült szakmai kezelésben az elmúlt évben. Becslések szerint évente 88 000 ember halt meg alkohol okozta okok miatt.

Másrészt sokan már korán elkezdik inni. Számos tanulmány pedig azt mutatja, hogy ez alkoholfüggőség kialakulásához vezethet.

Az alkoholfogyasztás kockázati tényezői és következményei

Bár nem világos, miért alakul ki egyesek alkoholfogyasztása, bizonyos kockázati tényezők szerepet játszhatnak ebben az állapotban, beleértve:

 • Örökletes tényezők . Tanulmányok kimutatták, hogy azok az egyének, akiket alkoholzavarral küzdő szülők neveltek fel, hajlamosabbak lehetnek a későbbiekben az állapot kialakulására. A kutatások azt találták, hogy genetikai tényező határozhatja meg.
 • Pszichológiai tényezők . Bizonyos esetekben az alkoholizmus oka olyan pszichológiai tényezők, mint a szorongás, a depresszió, az alacsony önértékelés és a magány.
 • A társadalmi nyomás hatással lehet egyes egyénekre, azaz: egyesek azért isznak, hogy legyőzzék a félénkséget, vagy hogy elkerüljék a rossz kapcsolatokat.

Az alkoholfogyasztás olyan állapot, amelyet nem szabad félvállról venni, mivel súlyos következményekkel járhat az egészségére , többek között:

 • májbetegség
 • rák
 • cukorbetegség
 • szívbetegség
 • álmatlanság
 • gyomorhurut
 • agyi hibák
 • depresszió
 • szorongás

Ezenkívül az alkoholbetegségben szenvedők gyakran szociális problémákkal küzdenek, például családi problémákkal, munkahelyi problémákkal (akár munkahelyük elvesztésével), gazdasági problémákkal és társadalmi elszigeteltséggel.

Kratom az alkohol megvonására. Működik?

Mielőtt belemélyedne ebbe a témába, két dolgot kell figyelembe vennie:

 • Nem szabad keverni a kratomot és az alkoholt, mert nagyon kellemetlen mellékhatásokat okozhat, amelyek nagyon súlyosak lehetnek.
 • A Kratom nem alkoholpótló, ezért okosan kell használnia, és nem szabad visszaélnie vele.

Ezt követően működik a kratom az alkohol megvonására? Sajnos erről nincsenek tanulmányok, így minden rendelkezésünkre álló információ anekdotikus bizonyítékból származik. De mit mondanak a hozzád hasonló emberek?

Azok az emberek, akik kratomot használtak az alkoholfogyasztás abbahagyására, azt állítják, hogy a növény nagy segítséget jelentett számukra . Legtöbben arról számolnak be, hogy még nem tapasztaltak rossz alkoholelvonási tüneteket, és az ivás abbahagyása számukra kezelhető volt. Sokan közülük azt is mondják, hogy a kratom segített nekik enyhíteni a szorongást, amely gyakran társul a nagy ivással.

Ha kíváncsi arra, hogy mit mondanak még az emberek, itt és itt olvashat néhány ajánlást .

A Kratom legjobb típusai az alkoholelvonáshoz?

Az alkoholelvonásra szánt kratom törzsek tekintetében nincs egyetértés abban, hogy melyik működik jobban erre a célra. Tehát a felhasználó preferenciáin múlik. Attól függ, hogy mit szeretnél elérni, ha a kratomot alkoholelvonásra használod. Fontolja meg a következőket:

 • A fehér típusok a reggeli törzsek, amelyek több energiát és állóképességet nyújtanak . Ők a legfelemelőbb törzsek is.
 • A vörös típusok pihentetőbbek és este jobban működnek . A fájdalom és a szorongás csökkentésére is jó lehetőség.
 • A zöld törzsek középen vannak, a jólét és a kikapcsolódás érzését adhatják, miközben javítják a hangulatot.

A választott típustól függetlenül vegye figyelembe, hogy a kratom általában nagyobb energiát mutat kisebb adagoknál és pihentetőbb nagyobb adagoknál .

Ha még nem ismeri a kratomot, tanácsos kipróbálni a különböző törzseket, hogy megtudja, melyik működik az Ön számára. Egyes gyártók különféle csomagokat kínálnak, amelyeket kipróbálhat, mielőtt nagyobb megrendelést adna.

Hogyan alkalmazható a Kratom alkohol visszavonására?

Az első dolog, amit tudnia kell, hogy nem szabad a kratomot az alkohol helyettesítésére használni. A Kratom nagyon jó lehetőség az alkoholelvonás kezelésére, de ezzel sem akar visszaélni. Tehát az édes pont megtalálása az első dolog, amit meg kell tennie annak érdekében, hogy meghatározza az Ön számára jobban működő adagolást .

Elsőre nem tűnik könnyűnek megtalálni a kratom tökéletes adagját az alkohol megvonására, mivel nincs általános szabály. Minden ember más és másképp reagál a növényre . Másrészt minden kratom törzsnek megvannak a sajátosságai. Az általános ajánlás azonban az, hogy kezdjen alacsonyan (akár 1-2 grammig), és az adagot idővel növelje, amíg meg nem találja az Ön számára megfelelőt. Az emberek általában napi 0,5 grammal növelik az adagjukat, amíg megtalálják a tökéletes adagot .

Ha még nem ismeri a kratomot, akkor tudnia kell, hogy ez általában por formában van, amelyet el kell fogyasztani , hogy a rendszer felszívódjon. Közvetlenül lenyelheti a port, de ne feledje, hogy az íze túl erős, és sokan nem tudják kezelni. Alternatív megoldásként megpróbálhatja inni a kratom teát vagy beveheti a kratom kapszulákat.

Végül, ha már régóta iszik alkoholt, akkor előfordulhat, hogy a máj károsodott, ezért ajánlatos sok vizet inni, hogy elősegítse a méregtelenítést.

Hol lehet megvásárolni a Kratomot?

Ha ki akarja próbálni a kratom alkoholtartalmának visszavonását, és nem tudja, hol vásárolja meg, akkor néhány dolgot érdemes megfontolni a megrendelés leadása előtt:

 • Csak megbízható szállítóktól vásároljon . Megbízható eladó lenne az, amelyet néhány éve létrehoztak. A megbízható eladó webhelye mindig professzionálisan fog kinézni, és rendelkezik kapcsolattartási módszerekkel.
 • Az online vélemények kutatása a vásárlás előtt, mielőtt megrendel.
 • Válasszon egy jó ügyfélszolgálattal rendelkező szállítót .
 • Ha nem biztos benne, válasszon egy olyan szállítót, aki különféle csomagokat kínál , így a nagyobb megrendelés vásárlása előtt kipróbálhatja a különféle törzseket.
 • Ügyeljen az eladó visszaküldési irányelveire .