Hogyan javíthatja Kratom élményét

2022.01.09

Ön egy kratom felhasználó, aki a kratom élményt a következő szintre szeretné emelni? Vagy talán újonc vagy, akit túlterheltek a kratomról szóló információk? Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük a legjobb tippeket a kratom élmény fokozásához, függetlenül attól, hogy szakértő vagy kezdő!

Hogyan javíthatja Kratom élményét

A kratom megfelelő használata sokkal több annál, mint meginni egy kratom teát, és megvárni a hatását. Ahogy el tudja képzelni, sokkal több a kratom, mint amilyennek látszik. Mit tehet a keresett hatások elérése érdekében? Lehetséges elkerülni a kratom mellékhatásait? És mi történik, ha a kratom leáll? Az ezekre a kérdésekre (és másokra) adott válasz ismerete javítja a kratom élményt. Tehát még akkor is, ha a kratom egyénenként eltérően működik, a következő szakaszok segítenek a legtöbbet kihozni a kratomból.

Válassza ki a megfelelő Kratom típust... a megfelelő pillanatban

Amint azt már tudja, megtalálható fehér, zöld és vörös kratom. Ezenkívül ezek a fő kratom típusok rengeteg különböző kratom törzset tartalmaznak. És minden kratom törzsnek megvan a maga egyedi hatáskészlete. Ennek ellenére bizonyos jellemzők általában minden azonos színű (vagy típusú) törzsre jellemzőek. Sőt, arra is gondolnia kell, hogy mikor kívánja használni a kratomot a törzs kiválasztásakor. A fehér törzsek a leginkább stimulálóak, míg a vörös kratom törzsek nyugtató hatásúak. Másrészt a zöld kratom törzsek pihentetőek és energizálóak lehetnek. És ne felejtsük el, hogy minden kratom törzsnek fájdalomcsillapító hatása lehet, színétől függetlenül.

  • Kratom reggel: Ha a kratomot szeretné használni a nap indításához, a fehér törzsek vitathatatlanul a legjobb választás az Ön számára. Serkentő hatásuknak köszönhetően a fehér kratom törzsek megadják a reggel szükséges energialöketet. De a zöld kratom is segíthet energialöketet szerezni, még akkor is, ha a zöld törzsek nem olyan erősek, mint a fehér törzsek. Ezenkívül a fehér kratom törzsek elősegítik a koncentrációt és javítják a fókuszt. A fehér Borneo kratom, a szarvas fehér kratom vagy a zöld vagy fehér Maeng Da nagyszerű törzsek reggelenkénti használatra.
  • Kratom délután: Mivel a kratom hatás akár 8 órán keresztül is tarthat, érdemes lehet kerülni a túlságosan stimuláló feszültségeket. A zöld törzsek, mint például a zöld Maeng Da, a zöld maláj, a zöld Borneo vagy a zöld thai kratom segítenek megelőzni a délutáni zuhanást. Sőt, ezek a zöld törzsek a szociális készségeid fejlesztésében is segítenek.
  • Kratom este (és éjjel): Itt az ideje, hogy nappal hívjuk és lazítsunk. Tehát a piros vagy zöld törzsek a legjobb választás a nap végén. A piros fajtákkal azonban óvatosnak kell lenni, mivel ezek a legerősebb fajták. Ezért, ha még nem ismeri a kratomot, kevésbé erős törzsekkel kell kezdenie a jobb kratom élmény érdekében.

A kevesebb több: Gondosan válassza ki az adagot

Gyakran hallani, hogy a kratom használatával a kevesebb több . Ez azt jelenti, hogy a kratom minden előnyét nagy adag használata nélkül is elérheti. A Kratom energizálóbb kis dózisokban, és nyugtatóbb nagy dózisokban. A kratom azonban az adagolástól függetlenül is pihentető hatású. Ezért, ha alacsonyabb dózisú kratomot használ, nem lesz ideges vagy szorongó.

De a nagy dózisú kratom elkerülése segíthet megelőzni a rettegett kratom toleranciát. Ha egy ideig kratomot fogyaszt, szervezete kevésbé lesz érzékeny a kratom alkaloidjaira. Az az idő, amíg a kratom toleranciát tapasztalja, attól függ, hogy milyen gyakran veszi be a kratomot, és az adagolásától függ.

Mi a helyes kratom adagolás? Ez egy trükkös kérdés! Azt mondhatjuk, hogy egy átlagos kratom adag 2 gramm és 8 gramm s között mozog . 2 gramm alacsony adag kratom, míg 8 gramm nagyon magas adag. A mérsékelt kratom dózis 4 és 5 gramm között mozog. Ha még nem ismeri a kratomot, ajánlatos 2-3 grammos adaggal kezdeni. A kratom adagolása azonban különböző tényezőktől függhet, például arra, hogy mire szeretné használni a kratomot, a súlyától, a toleranciaszinttől...

A kratom rendszeres használata növeli a kratom tolerancia kialakulásának esélyét is. Ezért kerülje a kratom mindennapi használatát, és ne használja naponta többször.

Ezenkívül a kratom nagy dózisai növelik a kratom mellékhatásainak kockázatát.

Forgassa rendszeresen Kratom törzseit, és próbáljon ki különböző Kratom-kombinációkat

Azt gondolhatja, hogy megtalálta A törzset, azt a kratom fajtát, amely csodákat tesz Önnel. És érdemes ragaszkodni hozzá, ez teljesen természetes. Azonban minden kratom törzsnek megvan a maga egyedi alkaloidkészlete. Ezért ha mindig ugyanazt a kratom törzset használja, növeli a kratom tolerancia kialakulásának kockázatát . Sőt, előfordulhat, hogy elszalasztja a lehetőséget, hogy kipróbáljon más fajtákat, amelyek szintén működnek az Ön számára. Ezért a kratom törzsek forgatásával is jobb kratom élményben lesz része.

Ezenkívül különböző kratom törzseket is kombinálhat, hogy fokozza hatásukat. Például keverheti a zöld törzseket fehér vagy piros kratom törzsekkel a kiegyensúlyozottabb hatás érdekében. Ezenkívül, ha kedvenc törzseit kratom szárral és vénával kombinálja, erősebbé válik, és a hatása tovább tart. És természetesen a kratom törzsek keverése csökkenti a tolerancia kockázatát is.


Hogyan kell szedni a Kratomot: mi a legjobb módja a Kratom fogyasztásának?

Számos módja van a kratom felvételének. De mi a legjobb módja a kratom fogyasztásának? A válasz mindenkitől függ, minden kratom fogyasztási módszernek megvannak az előnyei és hátrányai. Beszéljük meg a kratom szedésének fő módjait!

Kratom tea

A kratom teában való főzése vitathatatlanul a legegyszerűbb módja a kratom fogyasztásának. Sok felhasználó azonban utálja a kratom tea ízét. Ezenkívül a kratom tea főzéséhez idő kell. Ennek ellenére sok felhasználó azt állítja, hogy a kratom tea lehetővé teszi számukra, hogy elkerüljék az émelygést, ami a kratom nagyon gyakori mellékhatása. Továbbá, ha nem tetszik az íze, hozzáadhat cukrot, mézet vagy más édesítőszert, hogy jobb ízű legyen.

Dobd fel és mosd meg

Sok kratom felhasználó választja ezt a módszert, mert gyorsabb kezdést biztosít. Negatívum, hogy a dobás és mosás módszere nem egyszerű, és szakértelmet igényel. A dobás és mosás módszere a következő egyszerű lépésekből áll:

  • Tegyen egy adag kratom port a szájába (ne nyelje le!)
  • Igyon vizet (vagy egy másik tetszőleges italt), és keverje össze a kratom port és a vizet a szájában
  • Hagyja pár pillanatig keverni
  • Nyeld le

A dobás és mosás módszere nem mindenki számára egyszerű, és előfordulhat, hogy gyakran fullad vagy köhög. Ebben a bejegyzésben további tippeket olvashat erről a módszerről .

Kratom kapszula

Azt gondolhatja, hogy a kratom kapszulák a legjobb módja ennek a gyógynövénynek. A kapszuláknak azonban vannak hátrányai is. Először is drágábbak, mint a hagyományos kratompor. Ezenkívül nem ellenőrizheti könnyen a por frissességét, és ez tönkreteheti a kratom élményét. Készíthet saját kratom kapszulákat, de ez nem könnyű feladat.

Főzés kratom

Számos recepthez hozzáadhatja a kratomot. A kratommal való főzéssel elfedheti annak kellemetlen ízét. Tehát hozzáadhatja a kratomot turmixokhoz, almaszószhoz és még összetettebb receptekhez, például muffinokhoz vagy süteményekhez. Hátránya, hogy a kratom megváltoztathatja a recept ízét. Azonban megpróbálhat különböző összetevőket vagy mennyiségeket hozzáadni, amíg meg nem találja a tökéletes kombinációt.

Keverje össze a kratomot és más gyógynövényeket

Egyes gyógynövények javítják a kratom hatását, és még segítik elkerülni a mellékhatásait. Például a macskagyökér fokozza a kratom nyugtató hatását, míg a kamilla vagy a gyömbér segít megelőzni a kratom gyomorpanaszokat. Más gyógynövények, például a ginzeng, javítják a kratom stimuláló és hangulatjavító tulajdonságait. Ennek ellenére legyen nagyon óvatos a kratom és más természetes termékek keverésekor, mivel ezek negatív kölcsönhatást okozhatnak.

További tippek a jobb Kratom-élményhez

Több dolgot is megtehet a kratom élmény javítása érdekében. Az edzés, a meditáció és a légzési vagy relaxációs technikák segítenek javítani általános egészségi állapotát és jobb közérzetét. Csak figyelj a testedre. Ezenkívül ne felejtsen el sok vizet inni és rostban gazdag ételeket enni, hogy megelőzze a kiszáradást és a székrekedést.

És ne feledje, hogy a legjobb kratom élmény valami egyedi, ami attól függően változik, hogy mit szeretne elérni a kratom segítségével, és hogy milyen érzéseket kelt a kratom.

KratoMind 2019 | Minden jog fenntartva - A WEBHELYEN TALÁLHATÓ ÖSSZES INFORMÁCIÓ TÁJÉKOZTATÁSI ÉS OKTATÁSI CÉLOKAT SZOLGÁL. A KRATOMIND OLDAL NEM BÍZTAT  A KRATOM, KAVA, AKUAMMA, SAKAE NAA HASZNÁLATÁRA.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!