Green Malay vs. Green Bali

2020.08.16

A zöld kratom törzsek hírnevüket energiájuknak köszönhetően szerezték, de nem mindig ez a helyzet. Néhány zöld törzs kevésbé energiát adó, míg más törzsek úgy tűnik, hogy az energia és a szedáció egyensúlyát kínálják.

A Green Malay és a Green Bali tökéletes példák arra, hogy a zöld kratom törzsek sokoldalúak lehetnek. Annak ellenére, hogy mindkét törzs azonos színű, a felhasználói jelentések azt sugallják, hogy mindegyik jelentősen eltérő élményt nyújt.

Olvasson tovább, hogy megtudja, melyik törzs lehet jobb az Ön számára, és miért!

Green Malay vs Green Bali: Előzmények és név

Mint tömegtermelt növény, nem igaz, hogy minden kratom levél különleges. Sok kratom törzsnek azonban jellegzetes kulturális társulásai vannak. A Green Malay és a Green Bali esetében úgy tűnik, hogy mindkét törzsnév földrajzi helyre utal.

A Green Malay valószínűleg a délkelet-ázsiai ország, Malajzia nevét kapta. Ne tévessze meg azonban: a legtöbb zöld malájt ténylegesen Indonézia szomszédos nemzetében termesztik, ahol a kratom termesztése, használata és kereskedelme is legális.

Másrészt, a Green Bali valószínűleg Indonézia tartomány Bali nevét kapta. A Bali kratom népszerűsége ellenére Bali nem Indonézia legnagyobb kratom-exportőre: Írásunk óta ez a cím a Borneo szigetén található indonéz tartomány West Kalimantané.

Green Malay vs Green Bali: Hatások

Bár a Green Malay és a Green Bali egyaránt zöld kratom törzsek, úgy tűnik, hogy eltérő tapasztalatokat kínálnak.

A legtöbb felhasználó a Green Malayt nagyon eufórikusnak és kissé ösztönzőnek írja le. Alacsony vagy közepes adagokban (2,5-5 g) növelheti a hangulatot és az energiaszintet. Úgy tűnik, hogy a Green Malay hatása időtartama is átlagon felüli, a felhasználók szerint a mérsékelt dózisok 3,5-4 órán át tartanak.

A Green Malay azonban nem tökéletes. Lehet, hogy nem olyan pihentető, mint más törzsek, és úgy tűnik, hogy nem is enyhíti a fájdalmat.

A Green Malay felemelő természetével ellentétben a Green Bali sokkal kiegyensúlyozottabb és pihentetőbb élményeket kínál. Alacsony-közepes adagok mellett ez a szedáció és stimuláció egyensúlyát biztosítja, amely nem túl erőteljes.

Ennek ellenére, bár a Green Bali sokoldalúnak tűnik, nem valószínű hogy a legnépszerűbb. A felhasználók beszámoltak arról, hogy a törzs nem fájdalomcsillapító vagy euforikus. Lehet, hogy több hányingert okoz, mint más törzsek, különösen nagyobb adagok esetén (5 g +), így az érzékeny gyomorral rendelkezők elkerülhetik azt.

Melyik törzset kell választanom?

Nem mindig könnyű meghatározni, hogy melyik kratom törzs a legmegfelelőbb. De szerencsére úgy tűnik, hogy a Green Malay és a Green Bali eléggé különbözik egymástól, hogy az egyik vagy másik kiválasztása személyes preferencia alapján járjon el.

Mint látszólag hangulatnövelő és energiát adó törzs, a Green Malay  jobb lehet nappali energiához és fókuszáláshoz. Ha napközben veszi a Green Malayt, az javíthatja a motivációját és termelékenységét. Ösztönző jellege azonban ellenkezhet, ha később este veszi be.

Green Malay vásárlás

Másrészt a Green Bali jobb lehet egész napos használatra. Noha azt állítják, hogy nyugtató és stimuláló, a Green Bali nem képes megfelelni a Green Malay felemelő "ütésének". A látszólag kiegyensúlyozott természetének köszönhetően azonban nagyobb rugalmasságot kínálhat.

Green Bali vásárlás

Végül, ha fájdalomcsillapítást keres , érdemes másutt keresni : Úgy tűnik, sem a Green Bali, sem a Green Malay nem elég fájdalomcsillapító.

Következtetés

Az olyan törzsek összehasonlítása, mint a Green Malay és a Green Bali, megmutatja, hogy a kratom törzsek miért ritkán "egységesek mindenki számára". Bár mindkét törzs zöld, úgy tűnik, hogy mindkettő jelentősen eltérő élményt nyújt.

Fontos megjegyezni, hogy ez az útmutató nem helyettesíti a személyes tapasztalatokat. Miután kipróbálta mindkét törzset, felfedezheti a különbséget. De az is lehetséges, hogy egyáltalán nem észlel különbséget a két törzs között. Függetlenül mindentől, reméljük, hogy ez a bejegyzés segített navigálni a kratom gyakran zavaros világában!

Ha többet szeretne tudni a kratomról, kérjük, nézze meg blogunkat .

Vegye figyelembe, hogy a kratom szubjektív jellege, valamint a test és az agy kémiai személyes variációi miatt ezekkel a törzsekkel kapcsolatos tapasztalatai eltérhetnek az átlagos felhasználótól.