A legjobb esti Kratom törzsek

2022.01.09

Sokan inkább reggel használják a kratomot, hogy élvezzék energizáló hatását. A kratom esti (vagy éjszakai) használata azonban számos előnnyel jár. Ezért vált a kratom sok felhasználó esti barátjává. De mi az oka a kratom esti használatának? És melyek a legjobb esti kratom törzsek? Olvassa tovább ezt a bejegyzést, és megtudja!

Mik a Kratom felhasználási területei?

A Kratom egy nagyon sokoldalú gyógynövény. Alkaloidjai aktiválják az opioid receptorokat, ami sokféle hatást fejt ki a szervezetben. A fő kratom hatások közé tartozik a fájdalomcsillapítás, a relaxáció, az eufória és a stimuláció. Tehát a hatások ezen skálájának köszönhetően az emberek a kratomot azért fogyasztják, hogy:

 • Kezelje a krónikus vagy akut fájdalmat
 • Küzdj a depresszió ellen
 • Enyhítse a szorongás tüneteit
 • Küzdj az álmatlanság ellen
 • Levezetni a stresszt
 • Küzdj a fáradtság ellen

Ezenkívül sokak számára a kratom természetes alternatívává vált a fibromyalgia, az RLS, a Crohn-betegség és az IBS, a lupus vagy a Lyme-kór tüneteinek kezelésére. Nagyon hasznosnak tűnik a különböző típusú szorongásban szenvedők számára is, beleértve a generalizált szorongásos zavart (GAD), a szociális szorongást vagy a poszttraumás stressz zavart (PTSD). A kratom emellett javítja a fókuszt és növeli a motivációt . Ez a hatás lehetővé teszi a kratom felhasználók számára, hogy jobban koncentráljanak, és jobban teljesítsenek a munkájuk során vagy bármilyen feladatuk során. Nem csoda, hogy gyakran nevezik csodálatos levélnek! De mi történik, ha a kratomot este használja? Találjuk ki!

Miért érdemes a Kratomot este használni?

Egy hosszú munkanap után természetes, hogy vágyunk a lazításra és a kikapcsolódásra. De néha egyszerűen nem tudod. A stressz továbbra is fennáll, és nem tűnik el. Vagy lehet, hogy olyan erős fájdalomtól szenved, amely nem teszi lehetővé, hogy ellazuljon vagy élvezze az estét. A legtöbb ember számára az este a kikapcsolódás, a minőségi idő eltöltése a családjával és a barátaival, vagy a lefekvés előtti pihenés pillanata. Sokak számára azonban bizonyos tényezők akadályozzák őket az öröm és kikapcsolódás ezen pillanataiban.

Szerencsére ilyenkor jól jön a kratom. A kratom esti használata segíthet megbirkózni azokkal a problémákkal, amelyek miatt nem élvezheti a nap utolsó óráit:

 • Csak lazítson: Megbirkózik a stresszel egy hosszú munkanap után? A Kratom segít ellazulni és megtalálni azt a nyugalmat, amit el szeretne érni.
 • Töltsön el egy fájdalommentes estét: Ha a fájdalom nem engedi, hogy minőségi időt tölts szeretteiddel, vagy megakadályozza a kikapcsolódást, a kratom segíthet. Fájdalomcsillapító hatása segít enyhíteni a fájdalmat és élvezni a szabadidejét.
 • Dolgozz az elméddel: Az este remek alkalom egy hobbival vagy tanulással foglalkozni, de néha fájdalom, szorongás vagy koncentrálási képtelenség fenyegethet. A kratom esti használata azonban segíthet megbirkózni ezekkel a problémákkal, és javíthatja a fókuszt és a koncentrációt.
 • Légy társasági: Igen, az este is remek alkalom lehet a társasági életre. A barátaiddal eltöltött idő nagyszerű módja annak, hogy a legtöbbet hozd ki az estédből. De ismét előfordulhatnak olyan problémák, amelyek megakadályozzák, hogy olyan társasági életet éljen, amilyennek szeretné. Az esti kratom pedig segíthet megbirkózni a szociális fóbiával (vagy szociális szorongással).
 • Készüljön fel egy jó éjszakai alvásra: Néha csak pihenni szeretne, és fel kell készülnie az alvásra. Ez azonban nem mindig könnyű. Szerencsére a kratom jó alternatívának tűnik az álmatlanság kezelésére, különösen akkor, ha az álmatlanságot fájdalom, szorongás vagy stressz okozza. Ezért sokan este a kratomhoz fordulnak, hogy alvásproblémákkal foglalkozzanak.

Tippek a Kratom esti használatához

Vannak bizonyos dolgok, amelyeket szem előtt kell tartania a kratom esti használata előtt. Tehát, ha a legtöbbet szeretné kihozni az esti kratomból, kövesse az alábbi tippeket:

 1. Kerülje a fehér törzseket: Mivel a fehér törzsek nagyon stimulálóak, kerülje őket, ha a kratomot este használja.
 2. Védje gyomrát: A Kratom hányingert és gyomorfájdalmat okozhat, különösen, ha érzékeny a gyomra. Ha ez az Ön esete, kerülje a kratom éhgyomorra történő fogyasztását.
 3. Ügyeljen az adagolásra: Gyakran hallhatja, hogy a kratom alacsony dózisok esetén energikusabb, nagy dózisok esetén pedig nyugtatóbb. Ez a mondat azonban nem jelenti azt, hogy energialöketet kapsz kis adag kratom használatával. Valójában minden más tényezőktől függ, mint például a használt törzstől vagy a tolerancia szintjétől. Ne feledje, amikor kratommal foglalkozik a kevesebb több.
 4. Használja a kratomot óvatosan: A kratom mindennapi használata könnyen növeli a toleranciaszintjét. Sőt, ha naponta többször fogyasztod a kratomot, akkor valószínűleg gyorsan kialakul a tolerancia. Nagyon gyorsan. Ha szervezete kratom toleranciával rendelkezik, a hatások kevésbé lesznek erősek. És ez azt jelenti, hogy nagyobb mennyiségű kratomra lesz szüksége, hogy észrevegye a hatását.
 5. Gondosan válassza ki a törzset: A törzset az elérni kívánt hatások függvényében kell megválasztania. Vagy arról, hogy mit szeretnél este csinálni. Ezért az alábbi részben talál néhány tippet a legjobb esti kratom törzsek kiválasztásához.

Szóval készen állsz, hogy felfedezd a legjobb esti kratom törzseket? Csak olvass tovább!

A legjobb esti Kratom törzsek

Este már megbeszéltük a kratom előnyeit. Itt az ideje, hogy felfedezzük a legjobb esti kratom törzseket. Hogyan működnek? Milyen hatásai vannak ezeknek a törzseknek? És melyiket érdemes választani? Nos, végül minden attól függ, hogy mit akarsz elérni. Tehát nézzük meg, melyek a legjobb esti kratom törzsek!

Vörös Bali Kratom

Ha olyan kratom törzset keres, amely egyszerre segít ellazulni és feldobja hangulatát, a vörös Bali a választása. Ez a népszerű kratom törzs nyugtató tulajdonságainak köszönhetően segít enyhíteni a stresszt, sőt a szorongást is. Sőt, egyes felhasználók arról számolnak be, hogy eufórikus és hangulatjavító hatásai a depresszió tüneteinek kezelésére is alkalmasak. Egyes felhasználók esténként fehér Maeng Da- val keverik, hogy fokozzák hangulatjavító hatását.

Zöld maláj Kratom

Ha az esti kratom törzsekre gondol, valószínűleg a vörös törzsekre gondol. Vannak azonban zöld törzsek is, amelyek esténként remekül dolgozhatnak. A zöld maláj az egyik ilyen törzs. A legtöbb kratom felhasználó szereti ezt a kratom törzset, köszönhetően a hatások skálájának és az egyensúlyának. A zöld maláj nagyszerű választás, ha aktív estét szeretne tölteni. Tehát, ha mozgalmas estét tervez, a zöld maláj igen. Bár energizáló (és motiváló) megerőltetés, relaxáló tulajdonságai kompenzálják ezt az energiaforrást, így ideális, ha a barátaiddal szeretnél lógni, de utána nem szeretnél alvászavarokat. Piros törzsével is keverheti, hogy fokozza pihentető hatását.

Zöld Borneo Kratom

Igen, egy másik zöld törzs. Ebben az esetben a zöld Borneo egy pihentető törzs, amely segít stresszmentesen élvezni az estét. Ettől azonban nem fog álmos vagy szédülni. Tehát ideális törzs, ha egy pihentető estét szeretne eltölteni. Természetesen nem ideális, ha olyan törzset keresel, ami segít az alvásban, de még így is segíthet megnyugodni. Tehát a zöld Borneo kratom ideális fajta, ha nehéz munkanapja volt, és csak pihenni szeretne.

Szarvas Vörös Kratom

A szarvas vörös kratom egy kicsit stimulálóbb, mint a többi vörös törzs. De ezen serkentő hatások ellenére nagyon pihentető is. És nagy dózisban nyugtató is lehet. Ezenkívül ez a törzs erős fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik. A szarvas vörös kratom azonban nagyon erős lehet, ezért újoncok számára nem ajánlott.

Bentuangie Kratom

A kratom világában ritka gyöngyszem, a Bentuagie nem olyan népszerű, mint a többi törzs. Nyugtató és fájdalomcsillapító hatásának köszönhetően azonban egyre népszerűbb a kratom közösségben. A Bentuangie kratom nagyszerű, ha csak egy napnak akarod hívni. Kiváló eszköz az álmatlanság és a fájdalom kezelésére. Ezenkívül egyes felhasználók más vörös törzsekkel keverik, hogy fokozzák pihentető hatását. Sőt, mások lefagyasztják, hogy fokozzák a hatását.

Kratom in the Evening: Következtetések

Amint látja, a kratom segíthet jobban élvezni az estét, vagy akár leküzdeni az álmatlanságot. A Kratom relaxáló hatásai remekül működhetnek este. De ha a kratomot este szeretné használni, csak óvatosan használja. Egyrészt a kratomnak serkentő hatásai is lehetnek. Ezért gondosan válassza ki az esti kratom törzseket. Másrészt a kratomnak lehetnek mellékhatásai is, ezért óvatosnak kell lenni az adagolással. És ne feledje, vannak más dolgok is, amelyekkel lazíthat esténként .

KratoMind 2019 | Minden jog fenntartva - A WEBHELYEN TALÁLHATÓ ÖSSZES INFORMÁCIÓ TÁJÉKOZTATÁSI ÉS OKTATÁSI CÉLOKAT SZOLGÁL. A KRATOMIND OLDAL NEM BÍZTAT  A KRATOM, KAVA, AKUAMMA, SAKAE NAA HASZNÁLATÁRA.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!