A Kratom legjobb típusai a hangulat javításához

2020.08.15

A Kratom annyira népszerű az ügyvédek körében, mint ellentmondásos ellenzői körében. De nem kétséges, hogy a növény olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek hasznosak lehetnek olyan krónikus betegségekben szenvedők számára, amelyeket más természetes vagy vényköteles gyógyszerekkel nem lehet megkönnyíteni. A Kratom nemcsak a fájdalom és a szorongás enyhítésében segít, hanem az ezekben az állapotokban szenvedő embereknek is javíthatja a hangulatát . De nem minden kratom-típus egyformán hatékonyan javítja a hangulatot, miközben enyhíti más kérdéseket. Ezért nagyon fontos, hogy ismerjük a különbségeket a különféle kratom típusok között, és megtanuljuk, mely fajták segíthetnek abban, hogy egyidejűleg megemelje a hangulatát. Ebben a cikkben megmutatjuk a hangulatjavításhoz szükséges legjobb kratom típusokat, és hogyan lehet ezeket felhasználni.

A Kratom és annak hatásainak megértése

Tehát, ha a hangulatjavításhoz a legjobb kratom típusokat keresi, akkor először meg kell értenie, hogyan működik a kratom. A Mitragyna Speciosa olyan faj, amely Délkelet-Ázsia különböző régióiban terem. A növény levelei számos vegyületet tartalmaznak, sok tulajdonsággal. A fő kratom-vegyületek a mitragynine és a 7-hydroxymitragynine, amelyek felelősek a kratom hatásaiért.

Tudósok úgy gondolják, hogy fenti alkaloidok, sok más összetevővel együtt, kötődnek vagy legalábbis kölcsönhatásba lépnek az opiát receptorokkal . Ilyen módon a kratom használata a következő hatásokat hozza létre:

  • fájdalomcsillapítás és fájdalomcsillapítás
  • energiaérzések és eufória
  • pihenés és nyugalom

A fenti tulajdonságoknak köszönhetően az emberek sokféle okból használják a kratomot, azaz: fájdalom, szorongás és álmatlanság enyhítésére, vagy extra energia nyerésére és hangulatuk javítására. Ugyanakkor, mivel a kratom hat az opioid receptorokra, sok olyan ember választotta ezt a gyógynövényt, aki az opiátokat akarja elhagyni.

Milyen különbségek vannak a különféle Kratom típusok között?

Bár csak egy faj létezik, a környezeti feltételek és a feldolgozási módszerek miatt különböző kratom törzseket eredményeznek. Ezért fontos megtanulni, hogy mi az ideális választás különböző célokra.

A kratom fő típusait színeik szerint kategorizálják. A levelek hátoldalán lévő vénák színétől függően a kratom lehet fehér, zöld vagy piros . Nézzük meg fő tulajdonságaikat:

  1. A fehér kratom a leginkább stimuláló és energizáló , tehát nem a legjobb megoldás a relaxáció elérésére.
  2. A vörös kratom a leginkább pihentető és magasabb dózisokban is nyugtató hatású lehet. Tehát, ha a cél az energia elérése, akkor a többi típust kell választania.
  3. A zöld kratom inkább középút, és ez a legjobb választás a hangulat javítására.

Melyek a legjobb Kratom típusok a hangulat javításához?

Mint fentebb már említettük (és a blogunkban sokszor is), nem minden kratom fajta alkalmas minden célra. Tehát, ha a vásárlás előtt megismeri az Ön igényeinek megfelelő típust, időt, pénzt és kellemetlen élményeket takarít meg.

Szóval, mi a legjobb típusú kratom a hangulat emelkedéséhez? A felhasználók véleménye alapján a hangulatot javító kratom típusok a fehér és a zöld fajták közé tartoznak . Lássuk az alábbiakat.

Fehér Borneo

Mivel a fehér fajták stimulálják és energizálják leginkább, mindig jó választás, ha a hangulat növelése a cél. Ezenkívül ez a törzs az egyik legfontosabb fajta, amelynek célja a fókusz és a motiváció.

Másrészről, a fehér Borneo kratom hatásai erősek és tartósak .

Ne feledje azonban, hogy ez egy fehér törzs, tehát ha a pihenés célja, ez a típus ellenkező hatást válthat ki.

White Maeng Da

Még ha még nem ismeri a kratomot, valószínűleg hallotta már a "Maeng Da" kifejezést. Nem kétséges, hogy a Maeng Da az egyik legnépszerűbb kratom típus, mivel hatékonysága, hatásainak időtartama és ára sokféle kratom rajongó számára kedvenc törzzsé teszi. . Ugyanez vonatkozik azokra az egyénekre is, akik a kratomot felemelő tulajdonságai miatt használják.

A White Maeng Da felhasználók a boldogság és a jólét érzéséről számolnak be. Segít nekik az elme tisztaságában és a pihenésben is. Valójában ez a stressz leküzdésének egyik preferált típusa.

Zöld maláj

Ha nem szereti a fehér fajtákat, akkor a zöld törzsek remek választás a hangulat emelkedéséhez. Valójában sok ember inkább a zöldet részesíti előnyben a fehér típusokhoz képest, mert az utóbbi túl ösztönzőnek találják.

A zöld maláj messze a legnépszerűbb kratom törzs a hangulat emelkedéséhez . Valójában azt tekintik az egyik legerősebb kratom fajtának, és hatékonysága miatt sok felhasználó esküszik.

Ez sokféle választás kezdőknek, mivel általában nem okoz más törzsek mellékhatásait (azaz: szédülés, gyomorfájdalom). Másrészt hatásai hosszabb ideig fennmaradnak, mint más hangulatnövelő fajtáknál.

Zöld Bali

Habár kevésbé népszerű, mint maláj unokatestvére, a Green Bali egyre népszerűbb azok körében, akik a kratomot hangulatjavításra használják. Noha ez a törzs enyhébb hatással rendelkezik, mint a zöld maláj, sokan csak ezen okból kedvelik ezt, mivel ez nem csak emeli a hangulatát, hanem motivál és energikussá tesz . Sőt, ez az egyik legolcsóbb törzs.

A fentieket szem előtt tartva, a Green Bali nagyszerű lehetőség lenne azoknak a kezdőknek, akik kratomot szeretnének kipróbálni hangulatjavításs céljából.

Hogyan lehet a Kratomot használni a hangulat emeléséhez?

Ha tapasztalt Kratom felhasználó, akkor tudhatja, hogy a különböző adagok eltérő hatásokat eredményeznek. A kratom hatásai nagymértékben kapcsolódnak az adaghoz. Valójában, még az energiát adó törzsek is nyugtathatnak túl nagy adagokban, és fordítva.

Szóval, mi lenne a megfelelő adag kratom a hangulat emelkedéséhez? Sajnos erre a kérdésre nincs könnyű válasz. Mint mindig mondjuk, noha a kratomot évszázadok óta használják az ősi régióiban, a nyugati országokban még mindig viszonylag új. Tehát továbbra is sok kutatásra van szükségünk, mielőtt meghatároznánk az "mindenkinek megfelelő" adagot.

Ennek ellenére van néhány általános javaslat, amelyeket érdemes figyelembe vennie, mielőtt kratomot adna a hangulat emeléséhez :

  • Az alacsony adagok stimulálnak, a nagy adagok pedig pihentetnek
  • Általános ajánlás az alacsony adaggal indulás és növelés mindaddig, amíg el nem éri a kívánt hatást
  • A felhasználók beszámolnak arról, hogy a fent említett kratom törzsek általában 2-4 gramm dózisban hangulatnövelő hatást fejtenek ki (azonban ha pihenésre használná, akkor lehet, hogy növelnie kell ezt az adagot)

Végül pedig nincs legjobb módszer a kratom fogyasztására, hogy javítsa a hangulatát. Tehát bármilyen törzset használhat, amelytől jobban érzi magát. Azonban , ha ön még kezdő, akkor nem javasoljuk a dobás &öblítés módszert, hiszen Kratom íze túl erős, és hányingert okozhat .