Green Thai

A legtöbb felhasználó a zöld thaiföldi kratomot mérsékelten eufórikusnak és stimulálónak írja le. Alacsony vagy közepes adagok mellett (2,5-5 g) növelheti a hangulatot és az energiaszintet. Magasabb dózisok mellett (5 g +) néhány felhasználó arról számolt be, hogy a törzs kevésbé stimuláló és nyugtatóbb lesz. Úgy tűnik, hogy ezek a tulajdonságok ideálisak nappali vagy esti használatra.

Úgy tűnik, hogy a zöld thai kissé fájdalomcsillapító, bár lehet, hogy kevésbé fájdalomcsillapító, mint a vörös thai . Hatásainak időtartama kissé meghaladhatja az átlagot, és hosszabb ideig tarthat, mint a fehér thaiföldi kratom .

A Green Thai neve azt sugallja, hogy a törzset Thaiföldön termesztik, de ez nem valószínű. Thaiföld 1943 óta tiltja polgárainak a kratom termesztését, és csak nemrégiben legalizálta az orvosi kratomot 2018-ban.

ELŐNYÖK: 

Fokozhatja a hangulatot, az energiát és a fókuszt

Potenciálisan hatékony fájdalomcsillapítás

Hosszabb ideig tarthat, mint más hasonló törzsek

HÁTRÁNYOK:

Nagyobb dózisokban nyugtató

Egyik területen sem emelkedik ki nagyon (eufória, szedáció stb.)

ÍTÉLET:

Potenciálisan energikus és eufórikus alacsonyabb adagokban, és nyugtató nagyobb mennyiségekben. A Green Thai valószínűleg sokoldalú és kiegyensúlyozott törzs, mindenki számára kínálva.