Green Maeng Da

A Maeng Da törzsek családját gyakran dicsérik a kratom rajongók, és a Green Maeng Da sem kivétel.

A legtöbb felhasználó a Green Maeng Da-t nagyon stimuláló és mérsékelten eufórikusnak írja le. Alacsony vagy közepes mértékű (1-5 g) adagokban növelheti az ember energiáját és hangulatát. A zöld Maeng Da hatása szintén gyorsnak tűnik, és néhány felhasználó arról számolt be, hogy a törzs gyorsabban hat, mint unokatestvére, White Maeng Da . A Green Maeng Da hatásának időtartama szintén az átlagnál hosszabbnak tűnik, mérsékelt adagokban (2,5-5 g) négy órán keresztül tartva.

Noha a Green Maeng Da látszólag nagy energiájú törzs, úgy tűnik, hogy nem nagyon pihentető vagy fájdalomcsillapító. Néhány érzékeny gyomorral rendelkező felhasználó a Green Maeng Da-t nagyobb hányingernek írta le, mint más törzsek, különösen, ha azokat nagy adagokban (5 g +) fogyasztják.

A kratom szubjektív jellege, valamint a test és az agy kémiai személyes variációi miatt a törzsével kapcsolatos tapasztalataid eltérhetnek az átlagos felhasználótól.

ELŐNYÖK: 

Felemelheti az energiát és csökkentheti a fáradtságot

Elősegítheti a jólét érzéseit

Potenciálisan gyors megjelenés (~ 30 perc)

HÁTRÁNYOK:

Kevésbé lehet nyugtató és fájdalomcsillapító, mint más törzsek

Potenciálisan nagyobb hányingert jelent, mint más törzsek, főleg nagyobb adagok esetén

ÍTÉLET:

Jelentősen magas energiapotenciáljával a Green Maeng Da úgy tűnik, hogy a fehér törzsekkel is verseng a nyers stimulációs erő szempontjából.