Green Borneo

A Zöld Borneót állítólag a Délkelet-Ázsia Borneo szigetéről nevezték el.

A legtöbb felhasználó a Green Borneot erősen stimuláló és mérsékelten eufórikusnak jellemzi. Úgy tűnik azonban, hogy a törzs a szedáció és stimuláció keverékét is kínálja. Egyes felhasználók számára a Green Borneo pihentetőbb, másoknak a törzs stimulálóbb. Összességében kiegyensúlyozott jellege miatt alkalmas lehet nappali használatra.

A Green Borneo-nak azonban van néhány figyelemre méltó hátránya. A törzs kevésbé lehet fájdalomcsillapító és hányingeres, mint más törzsek.

Szerencsére, ha úgy dönt, hogy kipróbálja a Green Borneo-t, akkor sok időt kell hagynia arra, hogy élvezze. Közepes adagok (2,5-5 g) esetén a törzs hatása 3 óránál felfelé tart, ami az átlagnál hosszabb.

A kratom szubjektív jellege, valamint a test és az agy kémiai személyes variációi miatt a törzsével kapcsolatos tapasztalataid eltérhetnek az átlagos felhasználótól.

ELŐNYÖK: 

Kínálhat egy szedáció és stimuláció keverékét

Lehet, hogy hangulatjavító

Az átlagnál hosszabb ideig tarthat

HÁTRÁNYOK:

Potenciálisan hányingert magasabb adagok esetén

Kevésbé lehet fájdalomcsillapító, mint más törzsek

ÍTÉLET:

A zöld borneo megfelelő egyensúlyt kínál a szedálás és a stimuláció között. Ennek látszólag korlátozott fájdalomcsillapítási lehetőségei azonban néhány felhasználót csalódást okozhatnak.