Green Bentuangie

A zöld Bentuangie kratom ritka törzs. A kratom-kereskedők és a gazdák szerint a törzs röviddel a betakarítás után erjed. Ez a folyamat állítólag megkülönböztető tulajdonságokkal és földes aromával serkenti a Red Bentuangie-t.

A legtöbb felhasználó a Green Bentuangie-t mérsékelten stimuláló és kissé euforikusnak írja le. Alacsony-közepes adagokban (1-5 g) növelheti az ember energiáját és hangulatát. Egyes felhasználók számára a Green Bentuangie energikus megjelenése az idő múlásával fokozatosan nyugtatóbbá válik.

Ugyanakkor, mint a Vörös és Fehér Bentuangie , a zöld Bentuangie sem tűnik nagyon fájdalmasnak. Lehet, hogy a törzs is idegesítőbb, mint a legtöbb kratom törzs. Ennek eredményeként az érzékeny gyomorúaknak óvatosan kell eljárniuk az adagolás mérésekor. A zöld Bentuangie hatásának időtartama az átlag felettinek tűnik, közepes és nagy adagok esetén (2,5-5 g +) körülbelül 4 órán keresztül.

A kratom szubjektív jellege, valamint a test és az agy kémiai személyes variációi miatt a törzsével kapcsolatos tapasztalataid eltérhetnek az átlagos felhasználótól.

ELŐNYÖK: 

Szedáció és stimuláció keverékét kínálhatja

Potenciálisan átlag feletti időtartam

HÁTRÁNYOK:

Lehet, hogy az átlagnál émelygőbb

Nem tűnik nagyon fájdalomcsillapítónak

ÍTÉLET:

A zöld Bentuangie stimuláció és eufória keverékét kínálhatja, amely az idővel egyre nyugtatóbbá válik.