Green Bali

A zöld kratom törzsek kiegyensúlyozottak, és a zöld bali kratom sem kivétel. Sok felhasználó dicsérte a törzs látszólag sokrétű hatásprofilját.

A legtöbb felhasználó a Zöld Bali-t kissé nyugtatónak írja le, de úgy tűnik, hogy a törzs stimulálja az alacsonyabb dózisokat (1-2,5 g). Közepes vagy nagy adagokban (2,5-5 g +) elősegítheti a kikapcsolódást és kiemelheti a hangulatot. Néhány felhasználó arról is beszámolt, hogy a Zöld Bali hatékonyan csökkenti a fájdalmat . A fájdalomcsillapító képessége azonban más törzsekkel összehasonlítva korlátozott lehet.

A Bali zöld időtartama kissé meghaladja az átlagot. Közepes adagok (2,5-5 g) hatása akár három órán keresztül is fennállhat. A felhasználók kicsi kisebbsége kommentálta, hogy a Green Bali nagyobb hányingerű, mint más kratom törzsek nagyobb adagok esetén. Ennek eredményeként javasoljuk, hogy legyen óvatos az adagolás megbecsülésekor.

A kratom szubjektív jellege, valamint a test és az agy kémiai személyes variációi miatt a törzsével kapcsolatos tapasztalataid eltérhetnek az átlagos felhasználótól.

ELŐNYÖK: 

Széles, kiegyensúlyozott hatást kínálhat

Segíthet a letargia és / vagy a stressz leküzdésében

Potenciálisan kevésbé fárasztó, mint más hasonló törzsek

HÁTRÁNYOK:

A kiegyensúlyozott természet miatt néhány ember számára aláhúzhat

Potenciálisan korlátozott fájdalomcsillapító képesség

Nagyobb adagoknál émelygést okozhat

ÍTÉLET:

A látszólag sokoldalú és kiegyensúlyozott törzs, a Green Bali sokszínű jellege egyesek számára figyelemre méltó lehet, mások számára pedig elfelejthető.