KratoMind Blog
ÉRDEKESSÉGEK, HÍREK, CIKKEK

A Kratom ( Mitragyna speciosa ) egy olyan fa a Rubiaceae családban, amely hatásainak köszönhetően hihetetlenül népszerűvé vált. Manapság emberek milliói használják a kratomot számos egészségügyi probléma kezelésére. Úgy tűnik, hogy a Kratom az egyik legjobb természetes termék a fájdalom, depresszió vagy szorongás kezelésére. Úgy tűnik, hogy ezek...

Manapság mindenki a kratomról beszél. Nos, talán nem mindenki , de biztosan trendi témává vált sok helyen. De mi az oka a kratom népszerűségének? Miért olyan népszerű a kratom? Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy a kratom miért vált ilyen népszerű termékké. Csak felhasználása és hatása miatt? Vagy van több oka is a kratom népszerűségének?

A vörös kratom törzsekről általában ismert, hogy nyugtató és fájdalomcsillapító hatásúak. De nem minden vörös törzs felel meg ennek a leírásnak. A felhasználók szerint egyes vörös törzsek inkább a megnövekedett energia érzését idézik elő, mint a pihenést.

Akár kerékpározni, akár autót vezetni, bármi első alkalommal történő elvégzése izgalmas lehet, vagy ugyanolyan idegesítő.

A legtöbb kutató egyetért abban, hogy a kratomnak nyugtató, hangulatjavító és fájdalomcsillapító tulajdonságai vannak. A kratom hatásait azonban nem minden szempontból vizsgálja meg és dokumentálja jól.

A kratom törzsek keverése hatékony módszer különféle törzsekkel való kísérletezésre vagy ezeknek a törzseknek az előnyeinek egyesítésére.
Ha azonban úgy dönt, hogy keveri a kratom törzseket, akkor elengedhetetlen, hogy helyesen kombinálják azokat annak érdekében, hogy élménye biztonságos és élvezetes legyen.

Ha a teste egy város lenne, akkor az immunrendszere lenne a hős. Immunrendszerünk minden nap éjjel-nappal dolgozik, hogy legyőzze a behatoló szervezeteket és egészséges maradjon.

A Red Maeng Da és a Green Maeng Da egyaránt vitathatatlan királyok a kratom világban. Magas hatékonyságáról ismert, hogy ez a két erőmű-törzs gyakran a legkelendőbb, és kedvencek a kratom rajongók és a kezdők körében.

Miután felfedezték a kratom előnyeit, egyes kratom felhasználók alkalmanként használhatják a növényt fájdalomcsillapításra vagy pihenésre. Mások kratomhoz fordulhatnak egy energikus "pick-me-up" iránt, amikor szokatlanul fáradtak.