KratoMind Blog

ÉRDEKESSÉGEK, HÍREK, CIKKEK

Az American Kratom Association szerint emberek milliói használják a kratomot a mindennapi élet kérdéseire. És valóban sok kratom-felhasználó azt állítja, hogy ez a gyógynövény segített nekik visszaszerezni az életüket. A kratomnak köszönhetően képesek dolgozni, értékes időt tölteni szeretteikkel vagy elvégezni az alapvető feladatokat. Ebben a...

A Kratom nagyon jó a fájdalom enyhítésére vagy a szorongás enyhítésére . Nagyszerű nyugtató hatású. Emiatt álmatlanságban szenvedő emberek azon gondolkodnak, vajon a kratom jó lehet-e számukra.

A zöld kratom törzsek hírnevüket energiájuknak köszönhetően szerezték, de nem mindig ez a helyzet. Néhány zöld törzs kevésbé energiát adó, míg más törzsek úgy tűnik, hogy az energia és a szedáció egyensúlyát kínálják.

A Kratom annyira népszerű az ügyvédek körében, mint ellentmondásos ellenzői körében. De nem kétséges, hogy a növény olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek hasznosak lehetnek olyan krónikus betegségekben szenvedők számára, amelyeket más természetes vagy vényköteles gyógyszerekkel nem lehet megkönnyíteni. A Kratom nemcsak a fájdalom és a...

"Időről időre szomorúak vagy szomorúnak érzik magukat." Meglehetősen könnyebben sok ember utalt erre "depressziós" állapotban. A depresszió azonban súlyos állapot, amely sokkal túlmutat, mint az időnkénti szomorú érzés.

Előfordult már, hogy aggódik, mielőtt új emberekkel találkozik? Kerüli a társadalmi összejöveteleket? Stresszesek az ön társadalmi eseményei? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszol, akkor valószínűleg társadalmi szorongástól szenved, ez egy nagyon gyakori probléma, amelyet sok ember naponta tapasztal. A társadalmi szorongástól szenvedő emberek...

A Kratom ( Mitragyna speciosa ) egy olyan fa a Rubiaceae családban, amely hatásainak köszönhetően hihetetlenül népszerűvé vált. Manapság emberek milliói használják a kratomot számos egészségügyi probléma kezelésére. Úgy tűnik, hogy a Kratom az egyik legjobb természetes termék a fájdalom, depresszió vagy szorongás kezelésére. Úgy tűnik, hogy ezek...

Manapság mindenki a kratomról beszél. Nos, talán nem mindenki , de biztosan trendi témává vált sok helyen. De mi az oka a kratom népszerűségének? Miért olyan népszerű a kratom? Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy a kratom miért vált ilyen népszerű termékké. Csak felhasználása és hatása miatt? Vagy van több oka is a kratom népszerűségének?

A vörös kratom törzsekről általában ismert, hogy nyugtató és fájdalomcsillapító hatásúak. De nem minden vörös törzs felel meg ennek a leírásnak. A felhasználók szerint egyes vörös törzsek inkább a megnövekedett energia érzését idézik elő, mint a pihenést.

Akár kerékpározni, akár autót vezetni, bármi első alkalommal történő elvégzése izgalmas lehet, vagy ugyanolyan idegesítő.